mainos

mainos

tiistai 28. lokakuuta 2008

prologi.

Tämä on ensimmäinen blogini, ja toivottavasti myös viimeinen. En ole ajatellut koskaan blogia kirjoittavani, mutta tännään totuus iski taas päin näköä ja tulin siihen tulokseen, että ei hyvä helvetti. Tämän tosiasian seurauksena perustin blogin, jossa tulen kertomaan, miten IT-alalla oikeasti asiat hoidetaan, miten asiakasta kusetetaan, miten kukaan ei oikeasti tiedä mistään mitään ja kauluspaitapellet käärivät surutta rahat mistään mitään tietämättömiltä asiakkailta. Unohtamatta noita - ah - niin rakkaita patatukkatalttahammasnörttejä, jotka toki tietävät kaikesta kaiken. Omasta mielestään.

Kirjoitukset tulevat olemaan todennäköisesti melkoista ajatuksenvirtaa, en harrasta mitään ennakkosensuuria, enkä suunnittele kirjoituksiani etukäteen. Kirjoitan silloin, kun jokin asia suomeksi sanottuna vituttaa. Kirjoittelu on ehkä jotain terapiaa lähinnä itselle, ettei tarvitse puukottaa ensimmäistä vastaantulijaa kadulla kun töistä kotiin kampeaa.

Kirjoitukset edustavat vain ja ainoastaan omaa näkemystäni tästä pelleilystä, enkä tule julkaisemaan minkään yrityksen nimeä tai henkilöitä.

ps. Veikkaukselle vinkiksi että voisivat avata uuden vedon siitä, kuinka kauan menee ennenkuin allekirjoittanut on lataamossa.

2 kommenttia:

  1. Selaile kirjaa nimeltä Platinainen pilvenreuna. Siinä on tilitystä Suomen softakuvioista.

    VastaaPoista
  2. HAISTAKAA persereikääni ja kyrpääni esinahan alta terveisin:Kari Palenius

    VastaaPoista